Proč

Proč

Anotace: ...Proč, připadám si tak hloupě?? Proč neznám odpovědi na otázky co mě tíží??

Proč ještě žít,
když nemám s kým být?
Zbýva mi jen snít,
o tom koho mohla jsem mít.

Proč celý život prospat?
A jedinečnou šanci propást?
Snad díra v srdci půjde ucpat,
a štěstí se nepromění v propast.

Proč čekat, když můžu jít kupředu?
A jakto, že nejhorší den mám ve středu?
Snad někdo nebo něco změnit to může,
do mého života vnese milovaného muže.

Proč dýchat šplašku okolo??
Ale nenadechnout se lásky?
Nalodit se na Titanic, zní tak hezky!

Proč v životě otazník mám a jen málo odpovědí na to?
A co, že láska se mi vyhýbá? Neřekneš?? Ty potvoro!!

Autor Kirsten, 27.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neřeknu, pak by to už nebyla žádná hra :-)

30.09.2007 16:10:00 | blue

Vzdycky nas zivot pokori a zase musime vstat, nesmis se dat ani Ty ma mila..

27.09.2007 01:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí