Já, květina..

Já, květina..

Anotace: hlubokomyslná báseň, která se nerýmuje a pojednává o mně :)

Proč houpeš mě ve větru věčných nadějí?
Dík tobě ženu do květu
a tak bych se raději
dočkala pohlazení
vždyť pro tebe kvetu všemi barvami
tak proč mi pořád říkáš
neboj se
vím, trpělivost růže přináší
a i za cenu bolesti a zklamání
vyplatí se věřit, doufat.

Proč mě pořád kolébáš
když ve mě zuří vichřice
mé květy za chvíli opadnou
a stonek uvadne
a když mi budeš chtít znovu říct
čekej
další lístek mi upadne
bude pozdě
a já přesto zhynu s pocitem,
že život plný čekání na tebe
nebyl marný.
Autor Euka, 22.05.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí