Anděl

Anděl

Anotace: Věnováno jisté osobě.

K zemi se snáší

Peříčko nebeské,

K zemi se snáší

Peříčko andělské.

Zas malou vzpomínku

Pro mě posílá

Jako žár plamínku

Který nesálá.

Nádherná, spanilá andělská tvář

Krásnější nežli spadlá svatozář.

Občas mi pošle svý krvavý peří

Který si na křídlech tak pečlivě střeží.

Neumí žít, bránit se a litovat,

Zapomněl cítit, odpouštět a milovat.

Zná jenom čistý, andělský svět

A mě se snaží z duše odletět.

Hledí na mě z nebes povýšeným pohledem

A jeho srdce prorostlo neprostupným ledem…
Autor Angelic.Scars, 27.09.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí