Netruchlím

Netruchlím

Anotace: ta samá osoba, jako jsem byla, když jsem přispívala pod nickem h@s, i nadále ve mně přetrvávají ty samé pocity, problémy atd.

Netruchlím, nemám rozervané srdce,
jen si připadám ponížená, zrazená,
minulost chutná trpce,
nejsem milenka zhrzená,
jen si s tebou nedokážu podat ruce.

Nerada na ty chvíle vzpomínám,
těším se z úžasné přítomnosti,
na minulost s tebou zapomínám,
už nejsem ztělesněním nevinnosti.

Jako kytka s barvou modrou,
nebyla já jsem pro tebe dívkou dobrou,
přes sebe neviděl jsi dál,
člověk se s tebou samoty bál.

Nejde vrátit čas ani místo,
ale jde se poučit, neopakovat chyby,
jít dál, neklamat samu sebe a lidstvo,
jde se s tím smířit, kdyby…

člověk chtěl
a radost ze všeho měl,
na vše ódy pěl,
odevšud smích by zněl,
kdyby milovat směl
a vášní se chvěl…
Autor anaH, 27.09.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí