charakteristika jednoho muže

charakteristika jednoho muže

Anotace: :D:D..

je to lež,
že má pleš.
Vždyť má vlasy,
nejspíš asi,
z jeho krásy
čiší strach.
velký nos,
jako kos,
modré oči,
rád se točí,
na kolotoči.
mluví rychle,
kuje pikle.
často žaluje,
písně maluje,
je to cvok,
už nejmíň rok.
Autor Woski, 28.09.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí