Pád a vzlet

Pád a vzlet

Anotace: napsáno z nudy***

Kašlu
na svět
bacily,
které Zemi
zabijí.
Mažu
slova,
vyřčená
lidmi,
snáším
na Zem
poslední den
zimy.
Kreslím
si svou
podobu světa,
stačí mi na to
pouze jedna věta:
Mažu svět a vytvářím si
svůj vlastní,
až řeknu teď
slunce, pohasni.
Svůj svět si
vybuduji jak
se mi zlíbí,
budu na něm
pracovat ještě
nějakou "chvíli".
Chvílí myslím
několik let,
zařídím
pád Staré Země a
Nové Země vzlet.
Autor Tomáš Přidal, 28.09.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí