Holky z obrázku

Holky z obrázku

Anotace: to jsem se zadívala na fotku z tanečních, kde jsme bývaly nejlepší kamarádky...

Podívej se nad sebe
a kam nejvýš dohlédneš,
tam jsme my.
My holky z obrázku.
Jak se tam směle křením
a do stran házím rukama.

Pak nademnou, po levé ruce
je ta, co k ní chovám úctu.
Se vším si ví vždycky rady
a vždycky dobře poradí.

Ta nademnou pak přímo,
to je moje levá ruka.
Zdá se o dost zbytečnější,
ale bez ní bych nepřežila.

A ta nad mojí pravicí?
Tu mám ze všech nejradši.
Vždy nablízku, když mám splín,
je veselá a má můj styl.
Bez ní bych nemohla být.
Sluníčko mého života,
osení mé neúrodné duše.

Mám vás všechny ráda,
to naše silné vzezření,
i tu naši nadsázku.
Mám vás všechny strašně ráda,
moje holky z obrázku.
Autor Yves, 28.09.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí