SBLÍŽENÍ

SBLÍŽENÍ

Anotace: ... od mého Sluníčka! Hmmm, je pravdivá!

Naše sblížení není mladičké okouzlení láskou,
ale plnohodnotný vztah dvou dospělých lidí.
Nevnímáme ten vztah s nadsázkou,
jsme dva, co realisticky vidí.

Obohacujeme jeden druhému všední dny,
láskou žijeme každým okamžikem.
Spolu si plníme ty nejkrásnější sny
a žádný z nás se necítí viníkem.

Láska je přece mocný cit,
nejde jí poručit "teď se staň"!
Přichází i když to nemá být
a na nás je, jak jí nastavíme dlaň!
Autor Dalimila, 23.05.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí