Blázni se milují

Blázni se milují

Anotace: Ano jsem blázen.. a co vy ?

Hledám sama sebe
A přitom se ztrácím
Mám v hlavě jen tebe
Ve vzpomínkách se vracím

Po polibcích toužím
Hledám duši svou
A smutkem se soužím
Kdo je dívka, která kdysi byla mnou ?

Ruku v ruce
Časem cestuji
Když zapadá slunce
Blázni se milují

A já se přiznávám, jsem blázen..
Autor Petty, 28.09.2007
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí