Silniční

Silniční

Anotace: A život jde dál..ale co když šlápne na plyn?

Silniční

Prasklina na skle,
pavučina protkaná křišťálem,
skleněné oko
A kolem perel nastříkáno,
karmínový déšť skrápí duši
Moře bolesti,obav,slz a smutku
Zápach spálených gum
Prasklina na skle a hromádka šrotu
Tak rychle ujížděl život
a my se ho snažili předjet
Bláhoví..
Autor Lithium garbage, 28.09.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí