Snění

Snění

Anotace: Nevím, co bych o tom, nebo k tomu měla říct... tak si to přečtěte a udělejte si názor sami...:)

Vymysli si ten nejkrásnější sen
Dej si ho pod polštář
at` všechny špatné myšlenky
vyžene ti z hlavy ven.

Mysli na tu nejkrásnější chvíli
kterou jsi kdy prožila
jak za neopakovatelnou píli
maminka tě chválila.

čas šel ovšem dál
a maminka už tu není
ted` tato krásná vzpomínka
je pro tebe jen utrpení.

Když podíváš se do zrcadla
uvidíš jen samotu
a kamkoli se podíváš
pořád smutníš, vzpomínáš...

Vzpomínáš na krásné chvíle
s těmi co si ráda měla
ted` je to nesnesitelné
ale vžyt` si to tak chtěla.

Vydržet ve starém bytě
chtělo hodně odvahy
chvíle co ted` mrzí tě
už ale nejdou vrátit zpět.

Užírána vzpomínkami
sedíš na molu
s těžkými kameny v ruce
sbíráš odvahu.

Všechno bude nenávratně pryč
vše co nesnášíš
život na tebe udělal si bič
ale to pro co máš žít už tu není...

...Lepší zemřít pro něco, než žít pro nic...
Autor snoowoo, 28.09.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fantastický...

29.09.2007 09:40:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí