Vlastně se nic nestalo

Vlastně se nic nestalo

Anotace: na klouby/obnažit/klobouky

Ono se vlastně nic nestalo
- a bylo toho mnoho -
na cáry hedvábných papírů
až do morku prstů.

Na klouby
obnažit
klobouky.

To vědomí mne mate
dokonylým šachem
burcuje mé sny
do malých kapesních
vydání...

na milost a nemilost.

Něco se musí stát
cosi stát ve dveřích
na svých nohách
nedívat se do oblak
ani do horkých stok.

Páchat jednu ctnostnou
vraždu za druhou.

Mám vřídké já.
vře
hoří
plápolá
v rytmu hořkých slov
laciných melodií
z přehrávače značky Nevím jak dál

Dál.
má to zvuk?
vůni? chuť? barvu?
nebo jako já
usnulo v nestálem komíhání
kde se nic nestalo?
Autor Franti, 28.09.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

re na Lotu:Jenže to většinou vidíme, až když je nám to nanic...
Vidět se z leteckého pohledu,
tak všechno uložím u ledu,
ale zatím to nesvedu...
Nedej se,F.!

30.09.2007 08:19:00 | spare

...s odstupem času zjišťujeme, skoro vždycky, že se vlastně vůbec nic nestalo...:-)

29.09.2007 11:06:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí