Babylón

Babylón

Anotace: Písnička, zatím nemá hudební kabát, ale brzy snad bude.

Bohové šli dávno do penze
Nemají sílu na nás se zlobit
Za stavbu obrovských věží do nebe
Kterými chceme svou pýchu zdobit

Syndromem Nimroda všichni trpíme
Chceme být větší a lepší než jsme
A když náhodou o jednom mluvíme
Já řeknu čtyři – ty na to pět

Není tu nikdo na koho svedem
Spestl nám jazyky zauzlil řeč
Na koho ukázat kdo je tím vinen
Kdo nám vlil do srdcí bolestnou křeč

Žádný Bůh ani žádné kouzlo
Dílem lidí je tenhle zmatek
Z malosti a zloby všechno vzešlo
A těšte se je to jen začátek

Co jsi řekl
Pročs to řekl
A co jsi tím vlastně
Myslel

Co jsi řekl
Jaks to řekl
A doufej že tě
Někdo slyšel
Autor Písnička, 23.05.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí