Louka a koupaliště

Louka a koupaliště

Anotace: všady jen halda písku

Přišel kelímek
Odešla babička
Nastalo ticho
A potom krabička

Šla za tim kelímkem
Viděla žluto
Lžícou si pohrábla
Dřevěný ucho

Třikrát ponožka rovná se úsek na písečnu
Rozmočenu je z toho smutno až běs

Kelímek oněmněn
Krabičkou velmi
Přistoupil do hysterie
Naladěn velmi

Bombóny žvekjkačky mazlavé prostředky
Zkameněliny zkameněliny zkameněliny
Autor Mrášnivor, 28.09.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí