Sirotek

Sirotek

Anotace: Netuším, co mně k tomu vedlo, ale prostě to nějak vzniklo...

Sirotek sklesle sedí,
o rodině přemýšlí.
Kdysi jí měl, sice stěží,
ale to je vedlejší.
Přál bysi, jen jedinou,
blízkou duši mít.
Začít být šťastný -
a o životě přestat snít.
Zažít znovu pocit -
radosti, něhy, štěstí.
Vyhnout se starosti,
i když je dnešní.
Mít to, co považujeme -
za samozřejmé.
Nevidět, že city znásilňujeme,
i když je to tak zřejmé.
On chtěl by matku, otce -
svého.
On chtěl by naplnit to srdce -
své.
Nechce slyšet, co v rodině -
se stává zlého.
Nemyslí, že šťastný život,
je něco zlé.
Sedí a přemýšlí,
zda někdy je ještě bude mít.
Sedí a zamýšlí -
vstát a rodinu hledat jít.
Autor Mania Dardeville, 29.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí