Čas

Čas

Anotace: písnička pro mou milou a naši touhu občas zastavit čas...

Když se dívám
do Tvých očí,
často snívám
a hlava ta se točí.

Ten tón krásný
chtěl bych nechat znít napořád.
Záblesk jasný
a pak přijde tma, to nemám rád.

Postůj chvíli
ručičko na hodinkách.
Kouzlo víly
umlčí zvonek, co cinká.

On si běží,
něco začíná, něco končí.
Zvoní z věží,
někdo se vítá, někdo loučí.

Proč tak letí?
Až ho někdy chytím, tak se zeptám.
Z malých dětí
budou jednou starci a to mně deptá.

Postůj chvíli
ručičko na hodinkách.
Kouzlo víly
umlčí zvonek, co cinká.

Když se dívám
do Tvých očí,
strach občas mívám,
že to jednou skončí...
Autor DodgerKT, 23.05.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí