Kočkolapka

Kočkolapka

Anotace: Chlap se prostě otočí za hezkou holkou v každém věku.

Okresní cesta - žhavé slunce sálá, asfalt taví.
U krajnice hezká dívka mává, proč jí nikdo nezastaví?
Uplé džíny halí štíhlou postavičku,
pevná ňadra stěží schová v sexi tričku.

Náhle ozývá se hukot co hlásí příjezd skutečného muže.
Těžká Honda, tmavá přilba, kombinéza z pravé kůže.
A z pod přilby zazní hlas - slečno klídek, svezu vás.

Tak se teď náš děda baví, ať mu dlouho slouží zdraví.
Babička jen kroutí hlavou. Dědku, nemáš toho ve svém věku dost?
Nemám, jiní chodí krmit holuby, ja zas sem tam svezu hezkou kost!
Babčo, víš jak ubírá mi roky uzavřená přilba, kůže, cvoky?

Jedno asi nezměním, připouští však děda váhavě.
U těch holek úspěch mám už jen s přilbou na hlavě.
Autor Mourek, 23.05.2005
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...teda, mě se ti motorkáři hned zdáli podezřelí ;-) !

18.03.2006 22:29:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí