čištění

čištění

Anotace: stále dopředu a přitom pozpátku.

Vymáčkne pastu na zuby
důkladně prožene kartáček ústy
vyplivne zpěněnou vodu
a nechá ji zmizet ve víru umyvadla.
Zvuk mu připomene něco hrozného z minulosti.
za chvíli bude váhat, zda se má oholit.
za chvíli odejde pryč.
Už nikdy neuslyší ten zvuk.
Už nikdy nebude mačkat
nebude prohánět
nebude plivat
zmizí.
Autor zabiják, 29.09.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"when i go forwards, you go backwards and somewhere we will meet..."

Tohle je perfektní, zaujalo mě to

29.09.2007 21:26:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí