Až se probudíš

Až se probudíš

Anotace: uvidíš, co cítím, jen když jsem s tebou

Až se probudíš
Přeju si abys otevřel oči

A vždycky se budou nosit
kabáty kravaty košile
lidi budou kouřit cigarety
kašlat na školu
milovat se
Budou se nenávidět
V televizi poběží hloupé
filmy

Já chci abys otevřel oči
vedle mě
v
mých
myšlenkách

A holky se budou předhánět
v malování
Domů se budou nosit
špatný známky
drby z práce
děti oknem
smích
a syfilis
od Lenina
myšlenky odjinud
a lístky z kina

Otevři oči Chci na chvíli
ucítit ty jiskry
uvnitř
tu ohromnou sílu a naději
která v nich září
Otevři oči Miláčku
Tvý krásný oči
Otevři oči
brány
do
věčných
dálek
Autor Jasmin de Paris, 29.09.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... . taky pro ten sifl od Lenina
úžas/nana

30.09.2007 15:00:00 | Mango-Holka

Výborná (snad jen na ten sifl od Lenina:o)))

30.09.2007 14:44:00 | Hesiona-Essylt

neboj určitě je otevře...není přece hluchý:)

29.09.2007 21:43:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí