Tak jde život...

Tak jde život...

Anotace: Maturují mi dva, a zjišťuji jak ten čas rychle utekl...

Pár týdnů,
jim zbývá do dvaceti,
nedávno byli děti,
teď z domova pryč letí..

Jo mládí,
plno naivních plánů,
spousta ideálů,
co staví vzdušný zámky...

Teď letí,
s vervou pryč do světa,
prožít si krásná léta,
plněním svých přání...

Pak zjistí,
když nedodrží sliby,
vloudí se malé chyby,
že trpké je zklamání...

Poznají,
než celý život projde,
na kompromisy dojde,
člověk se hodně změní...

Po čase,
až se zase vrátí,
když naivitu ztratí,
o rozvahu bohatší...

Pak jednou,
s rodinou si sednou
a svý mámě řeknou,
že ji mají nejradši...
Autor Krtica, 23.05.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí