That´s me!

That´s me!

Anotace: Hodně osobní básnička..už je trošku straší....z poloviny roku 2007...je taková zvláštní...a je jen a jen o mě =)

Všemi lidmi zrazená,
pláče v noci plné křiku.
V mysli slova zmatená,
jen dávají sílu jejím vzlykům.

Slza slzu střídá,
avšak zájem nebudí..
Je bělejší než křída,
i sluníčko ji zastudí.

Vzpomíná na dávné časy,
časy,kdy se smála.
Teď pod peřinou pláče (asi)
jakoby se bála...

Z čeho má strach nepoví,
přišla o vše,o co mohla,
a její kůže napoví,
že ani žiletka jí nepomohla.

To krásný už je dávno pryč,
tak co teď asi dělat mám?
Když od štěstí ztratila jsem klíč..
Nedivte se,vždyť jsem to přece já!!
Autor Sana.sorrow, 30.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí