Láhev

Láhev

Anotace: divny veci se mamam nerikaji

Takhle to vždycky začíná
u postele láhev od vína…
Mami, promiň, že jsem ti lhala
v devět hodin jsem už spala,
ale ne sama
s tím pánem od vedle…

Dělo se mi s ním spoustu divných věcí,
některé z nich byly dováděcí.
Nechtěla jsem, aby ses ptala.
Zeptala ses a já Ti lhala.
Ta prázdná láhev - to je můj dárek
pro tebe... ke svátku matek
Autor Stepa, 23.05.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí