litovat nebo milovat?

litovat nebo milovat?

Anotace: možná toho je až dost, kolik bych toho chtěla...možná jo:(

chci napsat básně,
co poslouchaj se krásně,
chci napsat dopis,
jedinečný-žádný opis.
chci složit sázku,
že si najdu lásku.
chci si splňit touhy,
co porušují předpis smlovy.
chci kouzelné jablko,
co neporoste daleko.
ať přestanu litovat,
že jsem mohla milovat..
Autor Woski, 30.09.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí