odcházím do jiné dimenze

odcházím do jiné dimenze

Anotace: samota...prázdno...lidi kolem nás...zloba...nenávist...nespravedlnost...ponižování...týrání...nezájem... nebo drogy????Drogama to věšinou končí,tak co nás vlastně tolik ničí?????

Klepu se,mám zimnici...
ne,rozhodl jsem se,nesmím se vzdát!
zapálím si a cítím kouř na plících
ten krásný pocit,co mám tak rád.

Mám ještě nějaké peníze...
ne,to radši vyhodím je,sám!
Stojím před výlohou,kde okounět nesmí se
s těmito slovy vyhodil mě ten pán.

Je mi to líto,co zajít si...
ne,to radši zůstanu sám s Prázdnotou!!
Nejlepší přátele jsou teď nejspíš v márnici
kde každý je jen sám...jen sám se svoji nahotou.

Někdo tu křičí a sprostě nadává...
nechápu proč,tak co jsem komu udělal??
bože nekřičte,vžyť já se radši přiznávám
ublížil jsem vám,nejspíš všem,co jsem kdysi znal...

Nevydržel jsem...brečím a pryč utíkám
prohledávám ten příkop,kam vyhodil jsem peníze
nacházím je a vím, že už se zase poznávám
ale kdo vlastně jsem??Teď nejspíš neví se...

Ahoj,máš??Tak dostanu a zaplatím
sbohem lidi,a líp než já mějte se
vytáhnu nádobíčko s nímž se chvíli vytratím...
už odcházím...odcházím sám,do jiné dimenze...
Autor mosquito, 30.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jakákoli závislost a slabá vůle. Na vlastní kůži zkusila jsem. Jinak moc dobře napsaná báseň, vážně. Líbí se mi.

30.09.2007 18:11:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí