Májový déšť

Májový déšť

Anotace: jen tak

Ze zamračené oblohy
májový déšť padá.
Nevezmu si deštník
mám májový déšť ráda.
Zeleň je svěží,
ptactvo si pěje,
mě z toho všeho na duši hřeje.

Pořád jenom nadáváme,
pořád jenom řveme
čas vyprší nám,než se nadějeme.
Važme si citu,přírody a lásky
čas života na zemi je velmi krátký.
Autor takova, 24.05.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí