Tichým nekonečnem mé duše

Tichým nekonečnem mé duše

Anotace: jsi průvodce

Modrý prach Tvého těla
se po zdech
rozpouští
Napni
svá křídla
Hvězdářem proti
své vůli
Prométheem
jsi taky nechtěl
být
A létáš Máš na zádech
bílou vlajku
Jako závoj tichých hvězd
těsně po půlnoci

Vezmi mě tam

kde lidé

nikdy

nebudou

mít

odvahu

vkročit
Autor Jasmin de Paris, 01.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, už zase mi došla slova

01.10.2007 20:07:00 | její alter ego

nojo, tak tomu taky rozumím !

01.10.2007 19:23:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí