Bezúspěšně

Bezúspěšně

Anotace: Opět jenom chvilkový stav mysli zachycený na okraj sešitu...

Po tváři mi stékají
zbytky našich chyb
usínám s tvými sny
na polštáři
LÍBÁM TĚ
-úplně bezúspěšně-

Říkals to tolikrát
a já furt chybuju
/v těch samejch věcech/
ty mi to vyčítáš
-úplně bezúspěšně-

Tolik snů a tolik lží
vykřičet se ti do tváře
vyčítat a vinit jenom tebe
(já přece za nic nemůžu)
-úplně bezúspěšně-
Autor colorka, 01.10.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí