Pozvánka na poslední párty

Pozvánka na poslední párty

Anotace: Úplně poslední párty... Se mnou i bezemne... =)

V tento den,
kdy slunce se dere ven.
V černé mysli můj stín
a trpké je jedno ze smrti vín.
V tento skvostný den,
kdy zdá se mi navždy sen,
pořádat se párty bude.
S klidem i hudbou.

Stačí si jen co chcete vzít.
Dnes můžete všechno mít.
Jen si klidně berte,
jen se klidně derte.

Vždyť je to poslední co mohu vám dát.
Proč někdo na jiné straně chce stát?
Už se všichni schází,
má přítomnost tady schází.

Avšak tu jsem,
a mým domovem je zem…

Broučci milý a něžní,
prostě běžní.
Právě teď, rozežírají mě jako med.

Hlavně, že Vám chutná,
mě už je to putna.
Autor xhil, 02.10.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

02.10.2007 19:08:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí