Snář

Snář

Anotace: Pé jako potkan...

Našla jsem si ve snáři,
že tě jednou potkám.
Zdálo se mi o pláži,
po které chodil podkan.
Byl to hodně zvláštní sen.
Děsně očima koulel.
Venku celkem hezký den.
Za uši ma měl boule.
Vstala jsem a našla zas
knihu zaprášenou
četla, co už zničil čas
chtěla se stát změnou.
P jako píseň
P jako pach
P jako plíseň
P jako prach.
P jako podkan
našla jsem pak
P, že tě potkám
dostala jsem strach.
Autor Maddean, 02.10.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ale to s těma boulema mi tam nějak nesedlo :-D

02.10.2007 20:21:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí