Jen někdy

Jen někdy

Anotace: ...jen občas...

Jen někdy záleží na něčem co jsme neudělali,
jen někdy záleží na nečem co uděláme...

Jen občas nechápu hvězdy,
neslyším tmu, nepíši slova...

Jen někdy záleží na něčem co jsme neudělali,
jen někdy,
jen někdy život kolem se sklopenou hlavou chodí...

Jen někdy už neslyším zvony,
odlétly, do Říma? do nebes...

Jen někdy záleží na něčem co jsme neudělali...

Jen občas pláčeme nad hroby...
Autor Láďa, 02.10.2007
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí