Touha

Touha

Anotace: Díky Wyrdy...osude

Touha

Touha je smrt,
mít v zádech rezyvý srp,
touha je zvrácenost,
prokletá minulost,
když pro svou lennost,
se prodíráme skrz porost,
na jehož konci je kost,
krev
a krvežíznivost,
jež zavírá zábran most,
pouští mezi nás zlost,
a vlčí krutost!
Ještě malý post,
není to posedlost?
Mladý pane - čeká vás most,
most přes zuřivou zbožnost.

/////chyb tam je jak maku na poli heroinového krále ;-)
Autor HKvH, 02.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro verš: touha je zvrácenost, prokletá minulost, mě celá báseň "dostala"... (Osud, osude...)

02.10.2007 22:16:00 | Wyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí