Děs úpadku

Děs úpadku

Anotace: Co mě napadne, když se řekne strach.

Děs úpadeku

Nebojím se temné noci,
která je neštěstí ku pomoci.
Nebojím se hřbitova černého.
Nebojím se smrti pomocníka věrného.

Bojím se toho, kdo může tu být,
co černé umysli může mít.
2006 dlouhý věk,
za vše může člověk…
Já bojím se lidí hlavně však jejich nelidskosti,
že zlámou mi kosti.
Těch co donutí nás padnout k zemi každou chvíli,
co zabila v nás kouzelné víly.

My a šťastný věk,
to by se člověk lek…
Když temnota všude kolem,
kde štěstí je dolem…

Jen tak čára letem,
kde peníze hýbou světem,
kde dospělí můžeme být,
A pravdu svou mít,
jen když se to hodí.

Tam kde se pravda a lež za ruku vodí.
Já bojím se, že svět mě zničí,
že past neúspěchu už líčí.
Já bojím se, že nebudu moc vstát
a na stejnou cestu se dát…
Já děs mám z úpadku víte,
to je pro mě jako lité…
Autor xhil, 03.10.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je zajímavé jak se s delkou básně menší počet komentářů a hodnocení. :-D ale tahle za přečtení opravdu stála moc se ti povedla

03.10.2007 20:39:00 | confused.princess

Také mívám strach...

03.10.2007 20:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí