Láskonzument..

Láskonzument..

Anotace: Dávat a brát...Nebo jen brát???

Do falešných ztrát se propadá má mysl…
Jde přeci o poslední slovo – a kam jej dát!!
Já budu mlčet, tvých málo argumentů…
Jsou snad lepší než do oka drát…

Kdo zkoušel pít ze sklenky od svíčky?
Chci něco víc!!! Poslouchej ty mistře Konzumente!..
Přeji si ….Ano přeji si, jsem žena….
Říkáš, že tvoje…A čí je pak vina? La bella sakramente!

Maličkost….Víš co je to? Řekla bych pak- Děkuji.
Náznak….lichotka…..slovo……gesto!
A ono pořád NIC……O co jde Ti láskožroute? Přesto!!!....
Tě MILUJI!
Autor Dekadence, 03.10.2007
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: jiljovský, jedam, pejrak, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle mě opravdu dostala!

25.09.2008 22:28:00 | petříček

...brát i dávat ...

15.04.2008 14:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí