ZNoVuZRoZeNí

ZNoVuZRoZeNí

Anotace: Né všem se povede probudit z vlasních chyb

Chceš znát svou budoucnost
Ne
Nechci znát svou budoucnost
Já už ji totiž znám
Vezmu si paní žiletku
Na opuštěné místo
Kde ji nechám vykonat
To k čemu byla stvořena

shořeli sny
shořela budoucnost
shořel život
shořela láska
vše shořelo

jako pírko se vznáší
má duše v temnotě
letmí plamen problikává v dáli
chci k němu běžet
ale nejde to
přesto se k němu blížím
a teď tu stojím na rozcestí
tisíce cest se klikatí vpřed
všechny cesty dále pokryté temnotou
snad jedna cesta vede do ráje

shořeli sny
shořela budoucnost
shořel život
shořela láska
vše shořelo

vybral jsem si cestu černou
připomínající můj život
po které pokračuji dál
ve svém putování
v hlavě začínám slyšet hlasy
těch co jim na mě záleželo
snažím se promluvit
omluvit se za svůj čin
ticho se line z úst
proč jsem to jen dělal
chtěl bych vše vrátit
nechci dál bloudit v temnotě

shořeli sny
shořela budoucnost
shořel život
shořela láska
vše shořelo

ale co je tohle
nacházím se v bílé místnosti
to není můj pokoj
a co to bylo za divný sen
koukám na ruce
ty však jsou důkaz toho
že to sen nebyl
na tento den nikdy nezapomenu
je to den kdy jsem se znovu narodil
a dostal druhou šanci
děkuji ať už komukoliv

Mám nový život
Nové sny
Novou budoucnost
Novou lásku
Vše je nové
Autor VoiD, 04.10.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí