Mr. Potter

Mr. Potter

Anotace: Když Tě chce vysvobodit mimozemšťan

Nám starousedlíkům vůbec nevadí,
že zde, u nás na malé vsi
přespí, občas nějaký ten mimozemský tvor.
Chceme jenom svůj klid,
byli jsme i na ministerstvu kouzel.
Ahoj Harry, teda pane pottere,
Co tady děláte?
Všichni na něj zírali a já jsem požadal o autogram.
Máma mi slíbila, že poletíme brzo na Mars.
Všechno co máma řekla, to splnila.
Jsi, jako jsi a pak už asi nebudeš.
Děláš taky chyby jako já. Jsi totiž vesmířanka.
Jablko daleko nespadlo, slovo už další nepadlo.
Mr. Potter, I love you
Autor PatriceB, 04.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda, já se snad picnu, na stejné vlně mladíku :-))

15.10.2007 18:01:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí