O dnešním světě

O dnešním světě

Anotace: :(

Výstřel změnil život a to nejen tvůj,
Svět se zamračil a odbylo půl,
Na věžních hodinách v chladu toho času,
Přišel svět o tebe a lesk tvého jasu.

Je nezpočet dění v tomhletom světě,
Láska se mění už v jediné větě
A na stole života, krájí se věk,
Od vzniku člověka až po dnešek.

Cíle jsou postojem vnímání světa,
Člověka mění už jenom věta,
Slova jsou silnější a nabírají grády,
Život se komíhá v kruhu estrády.

Není moc bolesti je víc utrpení,
Každý den se něco mění,
Jednou ty a jindy zas vlády,
Nejde se radovat, když padáš ze skály.

Tempo je vražedný a sny jsou jen představy,
Činy se změnili v nákladné bulváry,
Po kterých chodíme sem a tam,
A z výkladních skříní nás otupuje krám.

Nedočkavost nebe nám dává směr,
Ne však do nebe, ale do pekel.
V horoucím kotli, kde lává se vaří,
Skončíme všichni jako bratři.
Autor Ďábel sám, 04.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

09.10.2007 09:24:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí