strach ze tmy

strach ze tmy

Anotace: Všichni známe to psycho, když kolem vás není nic jen to ticho.

Strach ze tmy

Večer jdu sám temnou ulicí,
všude tma jen v dálce světla blikají.
moji hlavu zaplavuje strach, pomalu se blížící,
zuby mi o sebe strachem cvakají.

To děsně hlasité ticho,
co se rozlévá do těla.
V krku mám strašný sucho,
vlasy se mi mění do běla.

V tom se zastavím,
a zamyšleně se zadívám.
strachu svému se pomalu oddávám.
,,Ticho mé, já tě zdravím.
Autor Šišmon, 04.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtel bych slyset kritiku

04.10.2007 19:09:00 | Šišmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí