Schovávaná

Schovávaná

Anotace: * u každého ...

Pro schované dobro
kapou instantní slzy.
K spuštění tu jsou
propadací podlahy.

Protože jsme směrem
k podlaze, zemi, středu.
I přes největší zájem
tečou slzy pro úlevu.

...

Uvnitř nás pohupuje
labyrintem bez snění
světlá kulička dobra,
co se propadne i zastaví.
Autor marllichy, 04.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přemýšlivé, uklidňující

16.03.2008 17:04:00 | brooklyn

Zvláštní a krásná...

05.10.2007 15:59:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí