Žalostný pohled

Žalostný pohled

Anotace: ...

Nevidím nic, mám v očích trny a na rtech krev
chtěl bych tě políbit a k nohám snést ti celý svět
otevřená rána a v ní krystalky soli
v očích trny ale to není to co mě bolí
v srdci ostnatý drát a já chtěl bych po tvém boku stát
bez rukou a bez hlavy je mé srdce bolavý
bez obětí tvého v zrcadle pohled žalostný na sebe samého
Autor drevenymuzik, 04.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek mi ůplně vyrazil dech...

19.10.2007 05:40:00 | dream in emptiness

Hezká...

04.10.2007 20:33:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí