Protéká srdcem

Protéká srdcem

Anotace: ...

Protéká srdcem, tou ledovou krustou;
snaží se ho zahřát, přinutit k životu;
zatímco co les dýše a poslouchá nás dva.
Hladové listí,
nasytit jej dlouho trvá,
alkohol v žilách mění směr
a ptá se, kudy proti proudu.
S rozmazanými stíny,
však s navždy vztyčenou hlavou,
přistoupím k nebeskému soudu.
Za zpitého zívání
ticho, tma, vlaku hukot,
na prknech zítřejšího svítání,
líbám svůj život.

Nebojím se pohlédnou sama sobě do očí!
Autor Norah Szankot, 04.10.2007
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jedině dobře, že tě strach nepřemohl :)
posílám hodně síly :)

15.02.2008 20:42:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí