Sama

Sama

Anotace: psaný v jedný hodně smutný chvilce...

Tak sama a ve čtyř stěnách zavřená,
tak sama a v duši silně zraněná,
já cítím se teď, a už to trvá déle.

Srdce mi pláče, krvácí,
ten starý pocit se už zase navrací.
Já nechci mu dovolit proniknout.

Snažím se projevit své trápení,
nikdo však nevidí žádné mé znamení.
Jak mám vám to tedy říci?

Jsem tady zavřena ve čtyřech stěnách,
a nikdo neví, co v nich dělám.
Já sama nevím co bych měla.

Všude slyším jen dohady, hádky,
jak bych se chtěla vrátit do pohádky,
kde se špatné v dobré promění.
Autor Neaira, 04.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

njehezčí je ten konec. Skoro každý ba rá d do pohádky, škoda že neznám cestu

04.10.2007 21:54:00 | confused.princess

*nejhezčí ( ty písmenka si dělají co chtějí)

04.10.2007 21:54:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí