s tebou

s tebou

Anotace: Tak jsem trošku prohledala šuplíky a nemohla se svámi nepodělit o me naděje ns lasku a štěstí okolo patnácti let:)

S TEBOU..

S tebou..to je jako luční květina,
jako hladina co po usvitu usiná.
Jako vila co tancuje po louce
jako jeji nohy co tancuji lehounce.
S tebou to je jako modrá obloha,
jako noc,co svleká se do naha.
Jako vítr,co vane se po moři,
jako srdce co se do lásky ponoří.
Jako vonící růže,co vane se dál,
jako tichy černý prázdný sál.
Sál bez tebe a tve duše
snad se hledat může...
Autor Šáry, 05.10.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí