Básník

Básník

Anotace: ...

Píše báseň- neví o čem
zdá se mu sen - neví o něm.
Přítel je s ním - on ho nevnímá
jen přemýšlí o čem to snívá

Pomalu usíná, a znovu spí
on, ale neví, že znovu sní
Co to znamená? Proč ty sny?
Proč ho trápí všechny ty dny?

Píše báseň - už ví o čem
Zdál se mu sen - on nevěděl o něm
Teď už to ví
bylo to znamení..

znamení aby věděl o čem psát má,
- o životě- jak ho vnímá
- o smrti - Porč se jí lidě bojí?
- o lásce - té nejsilnější, život i smrt přestojí.

Dopsal báseň - neví o čem,
byl to jen sen -on nevěděl o něm.

Neví co teď dělat
tak začal znovu skládat
o lásce, štěstí, radosti
že svět je plný starostí...

Byl jeden básník co psal báseň
a z básňě je teď píseň...
života
Autor Kwítko, 05.10.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí