Když zapomeneš žít...

Když zapomeneš žít...

Anotace: ...

Když krásu života
- soud porota
Když šťastná láska
- je jen sázka
Když kopec štěstí
- je pár pěstí
Když hromadu radosti
- střídají jen starosti
Když místo pohody
- jdou jen nehody
Když poslední naději
- ti ukradnou zloději...

Tak se probuď a přestaň spát
a jdi zase si užívat
protože bez lží,a kupou lásky
jsou jen filmové pásky...
ale ty nejsi film, ale realita
a jenty určíš jaká je tvá kvalita...
Autor Kwítko, 05.10.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí