správná rodinka

správná rodinka

Anotace: to jen nuda při hodině ...:D:D

v jednom městkém bytě,
pláče malé dítě,
když měsíc na byt svítí,
nevědí co k pití(rodiče)
kdo ví co je pro ně správný plus,
jestli vodka nebo džus.
a zatím dítě pořád pláče,
že má hlad a
výraz spáče.
a že matka místo džusu,
pije vodku z krámu plusu.
a že tatík z práce,
přišel jako prase.
myslí že je v pohodě,
když má domov v hospodě.
Autor Woski, 05.10.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí