Puberta

Puberta

Anotace: Starší... a taková dosti průměrná

Na co je život,
když děláš co chcou dospělí?
Puberta je od toho,
abysme to rozjeli!!!

Koncerty a mejdany,
doscoteky, párty!!!

Potom skočit d vany...

Tohle to mě baví!!
Když se pořád žití slaví!!
Autor Tuttinka, 05.10.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí