Nenapravitelná chyba

Nenapravitelná chyba

Anotace: ?

Jak moc bych chtěla vrátit minulost
znova začít žít
opět by ze mne zářila nevinnost
čisté svědomí bych chtěla mít

Proč už nemůžu napravit své chyby
co všechno bych pro to dala
proč už se nezbavím slovíčka "kdyby"
vše by bylo jinak kdybych lhala

Proč nemůžu zapomenout
já a ani vy
nikdo nemůže mi prominout
už pro vás není žádně "my"

Všechny jsem zklamala
a
asi hlavně tebe
když jsem přiznala
samu sebe
Autor Jarra Wen, 05.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí