Nevěříte? Věřte!

Nevěříte? Věřte!

Anotace: Je tu nové číslo týdeníku ,,Zaručená pravda"....

Centrem Prahy projížděl se, rozbil další Ferrari
,,Byla to jen nehoda", tvrdí Leoš Mareš.
Machálková potvrdila tvrdou roli potvory,
žhavá láska změnila se v intriky a faleš!

V Kodani se odehrálo hrůzostrašné drama,
maskovaná veverka tam vyloupila banku.
Britney Spears se zhroutila a už je zase sama.
Chcete více informací?Tak otočte stránku!

Exkluzivně, Vondráčková ukázala vnady.
Víme všechno!Opila se a tančila na baru!
Skvělá soutěž o ceny jen pro vás teď a tady,
vyluštěte tajenku a vyhrajete Subaru!

Máme fotky - ministr a v doprovodu milenky!
Vyhlášení ankety o nejvíc sexy muže.
Módní rady - jaké frčí kabelky a doplňky?
Buďte krásná, bez starostí, bez vrásčité kůže!

A NAVÍC!

Jako bonus, dárek pro vás, plakát Brada Pitta!

(Je mi líto literáci, to je realita...)
Autor kulí očko, 05.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, žes to napsala sem. Už jsem se bál, že umřu jako blbec. :-) U nás už totiž poslední číslo nemají... =D

05.10.2007 23:22:00 | Blázen? =)

Supr:))

05.10.2007 21:32:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí