o mně, pro mě

o mně, pro mě

Anotace: tak tahle báseňka je od úplně nejvíc nejlepšího přítele:)je to její první výtvor a taky asi poslední a já jsem ráda ,že je zrovna O MNĚ A PRO MĚ:) ..děkujuuu za ní moc:-) a za všechno:)a vy,lidi komentujte ať má radost:)

o mně, pro mě
Pájo tvé slovo poslední,
mě vždycky tak překvapí.
Jsi tak milá a upovídaná,
že z toho Evička usíná ...
Jsem ráda že tě mám,
ráda si s tebou povídám ...
Můžu ti všechno říct
a ty mě jenom utěšíš ...
Vždycky v neděli se těším,
až tě zase na intru spatřím ...
Až vejdeš do dveří,
s úsměvem na tváři ...
Nemáme štěstí v lásce,
snad asi začneme smát se.
A když už se někdo najde,
tak nás to obě nějako přejde ...
I přes ten binec po tobě,
nikdy nezapomenu na tebe,
Na to co jsme prožili
a jak jsme si při tom užili ....
Doufám že jednou nepohrdneš mnou

a zůstaneš se mnou ...
Autor Woski, 05.10.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodne stesti ...

06.10.2007 09:19:00 | carodejka

Ať Vám to vydrží...

06.10.2007 00:23:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí