Uzlíček

Uzlíček

Anotace: ***

S proutěným košíčkem,
když pokleknout mohu,
a se slzou pod víčkem
se obracím k Bohu.

Nevidíš otče můj?
A odpovídám sám,
nechápeš, zastav, stůj!
Věz jaké štěstí mám.

Uzlíčku nevinný,
však stažený tolik,
až přečteš si noviny,
já podpírán holí.

Nečti, jen poslouchej,
a oči páskou kryj,
a vinu odpusť mi
časem - prosím - ji smyj.
Autor malynos, 06.10.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí